Schilder Gorredijk, Friesland

Schilder Gorredijk: een vakman

Het woord ‘schilder’ is ontstaan in de middeleeuwen, toen de schilder als taak had heraldische wapens aan te brengen op wapenschilden. De materialen en verfsoorten zijn sindsdien steeds verder ontwikkeld, maar het is nog steeds zo dat een schilder op de vakschool leert met gelijkmatige streken de verf aan te brengen, strakke lijnen te trekken en netjes binnen de kaders te werken. Van der Walle, schilder in Gorredijk, is als erkend schildersbedrijf aangesloten bij de Koninklijke Vereniging Fosag. Van der Walle verzorgt het hele jaar door zowel nieuw schilderwerk als periodiek onderhoud, maar ook restauratieschilderwerk binnen en buiten.

Schilder Van der Walle brengt ook glasvezelbehang aan

Behangen behoort meestal ook tot de werkzaamheden van de schilder. Glasvezelbehang wordt ook wel glasweefsel(behang) of glasvlies(behang) genoemd. Het heeft een speciale structuur en is heel sterk waardoor het prima kleine scheurtjes en andere oneffenheden kan opvangen. Daarnaast verstevigt glasweefsel de ondergrond waardoor verdere (kleine) beschadigingen worden tegengehouden. Glasvezelbehang is ook nog eens vlamvertragend, krimpvrij en vochtbestendig. Het is verkrijgbaar in verschillende structuren. Natuurlijk is glasvezelbehang door uw schilder Gorredijk in elke door u gewenste kleur te schilderen.

Schildersbedrijf Van der Walle in Gorredijk

Schilder Gorredijk is ook Winterschilder

Van oudsher is de winter het laagseizoen voor de schilder. Dat kwam omdat de verfsoorten vroeger niet geschikt waren om te verwerken bij lage temperaturen. De huidige verfsoorten zijn dat echter wel en daarom wordt er tegenwoordig ook gewoon in de winterdag buiten geschilderd. Toch is ook nu de winter nog het laagseizoen voor de meeste schilders en daarom bieden schilders die zijn aangesloten bij De Winterschilder mooie kortingen. Daarbij kunt u als huiseigenaar wellicht nog subsidie ontvangen voor het werk dat u door de Winterschilder laat verrichten. Van der Walle, uw schilder in Gorredijk, vertelt u er graag meer over.

Kleren maken de man, verf uw woning

Een goed onderhouden woning is niet alleen belangrijk voor het behoud van de woning en de eventuele verkoopwaarde, maar een goed ogend pand is ook een belangrijk visitekaartje voor uw gasten of klanten. Daar helpt uw schilder in Gorredijk graag aan mee. Allereerst zorgen wij voor een optimale voorbehandeling van de ondergrond – bijvoorbeeld beton, steen, metaal, hout of kunststof – waardoor de verf gegarandeerd goed zal hechten en er een mooi strak resultaat verkregen wordt. Alleen zo zult u nog vele jaren plezier van het werk van uw schilder in Gorredijk hebben. Natuurlijk werken wij alleen met de beste materialen en letten wij erop het milieu zo min mogelijk te belasten. Schilder Gorredijk werkt daarom binnen het liefst met verven op waterbasis.

Schildersbedrijf Van der Walle: wij schilderen met verve!

U wilt misschien ons werk eens met eigen ogen zien. Of misschien heeft u nog vragen of u wilt graag een vrijblijvende offerte van ons ontvangen. U kunt daartoe contact opnemen met Van der Walle, schilder in Gorredijk.