Schildersbedrijf Gorredijk, Friesland

Schildersbedrijf Gorredijk: een professie

Het woord ‘schilder’ stamt uit de middeleeuwen, toen het een van de taken van de schilder was om heraldische wapens op wapenschilden aan te brengen. Hoewel zich sindsdien vele ontwikkelingen hebben voorgedaan, is het nog altijd zo dat een schilder met gelijkmatige streken de verf aan moet kunnen brengen én strak en binnen de lijntjes moet kunnen werken. Het schildersbedrijf in Gorredijk, Van der Walle, is aangesloten bij de branchevereniging Fosag en als zodanig een vakkundig en erkend schildersbedrijf. Van der Walle verzorgt nieuw schilderwerk, periodiek onderhoud en restauratieschilderwerk. En dit kan zowel binnen als buiten en in de zomer en in de winter.

Van der Walle, schildersbedrijf Gorredijk: ook Winterschilder

Vroeger waren de verfsoorten niet geschikt om bij lage temperaturen te werken. Daarom werd er niet veel buitenschilderwerk verricht in de wintermaanden. Tegenwoordig bestaan er verfsoorten die ook in de kou prima uitgestreken kunnen worden, daarom kan er nu ook in de wintermaanden buiten geschilderd worden. Toch geldt de winter nog steeds al laagseizoen binnen de schildersbranche en daarom geven schilders – die zijn aangesloten bij De Winterschilder – extra korting tijdens de wintermaanden. Ook ons schildersbedrijf in Gorredijk is aangesloten bij De Winterschilder maar wij geven nog een extra korting tijdens de maanden november t/m maart.

Waarom Van der Walle in Gorredijk

Schilderwerk vormt het visitekaartje van uw vastgoed

Als uw woning of bedrijfspand mooi in de verf zit, geeft dit een goede eerste indruk af aan de mensen die u bezoeken. Bovendien is een goed onderhouden pand belangrijk voor het behoud én voor de verkoopwaarde van het pand.
Schildersbedrijf Gorredijk zorgt allereerst voor een optimale voorbehandeling van het materiaal – waaronder steen, hout, beton, metaal of kunststof – zodat de verf gegarandeerd goed hecht en een strak resultaat verkregen wordt, waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Onze materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit én wij houden rekening met het milieu. Binnen werken wij bijvoorbeeld het liefst met verven op waterbasis.

Schildersbedrijf Gorredijk ook voor glasvezelbehang

Glasvezelbehang – ook wel glasweefsel of glasvlies genoemd – is een sterk materiaal met een speciale structuur waardoor het heel goed kleine scheurtjes en oneffenheden kan camoufleren. Het verstevigt bovendien de ondergrond en daardoor kunnen verdere beschadigingen worden tegengegaan. Glasvezelbehang is vlamvertragend, vochtbestendig en krimpvrij. Bovendien is het gemakkelijk in het onderhoud. Glasweefsel is in verschillende structuren verkrijgbaar en komt standaard in wit, maar er komen tegenwoordig steeds meer soorten in verschillende kleuren én structuren op de markt. Wit glasvezelbehang is door uw schildersbedrijf in Gorredijk natuurlijk in elke gewenste kleur te schilderen.

Schildersbedrijf Van der Walle: wij schilderen met verve!

Wilt u graag een vrijblijvende prijsopgave, hebt u vragen of wilt u ons werk graag met eigen ogen beoordelen, dan kunt u contact opnemen met Van der Walle schildersbedrijf Gorredijk.